Natuurgeneeskundige Praktijk HB4You

Preventieve Bodyscan 

  Reviews

Gastenboek

Nanda Garland
01-10-21 14:29:07
Echt een aanrader om een compleet en gedetailleerd overzicht te krijgen van alle systemen die werkzaam zijn in je lichaam. Ik ben begin september bij Tanja geweest om de scan te laten uitvoeren en was verrast hoe accuraat de uitkomst was. Dit apparaat geeft veel meer informatie dan bio resonantie. Een aantal uitslagen waren al bekent bij mij, maar sommige uitkomsten waren compleet nieuw, maar vielen ook wel op hun plek. De behandeling had een zeer positief effect! Ook erg blij met de (voedings) adviezen die Tanja gaf, een handig overzicht met veel goede tips die ik nu opvolg en ik voel mij daar nu al veel beter door. Heel benieuwd naar de volgende scan tzt!
Ingrid Stapel
15-07-21 10:18:16
Een half jaar terug bij toeval in contact met Tanja gekomen en nu maak ik regelmatig een afspraak voor een bodyscan. Zo mooi dat je op deze wijze meer inzicht krijgt in je eigen lijf . Kwaaltjes die sluimeren worden aangepakt. Met het advies van Tanja, en bewuster eten houd ik zo mijn lijf vitaal.
Anoniem .
04-05-21 10:40:29
Voordat ik de bodyscan liet maken had ik niet echt een duidelijk beeld wat ik kon verwachten.
Nooit verwacht dat je zoveel informatie uit een scan krijgt. Echt verrassend om te zien!
Ik bleek een enzym tekort te hebben, dat verklaard mijn buikklachten. Ik ga aan de slag met de orthomoleculaire adviezen die ik heb meegekregen.

Bedankt!
Mevr. de Boer
10-09-20 09:18:18
Recent heb ik spontaan een bodyscan laten maken tijdens een inloop dag in Tuitjenhorn. Eindelijk heb ik inzicht gekregen wat mijn vage klachten veroorzaakte.
Tanja geeft een duidelijke uitleg, goede tips en voedingsadviezen hoe ik mijn gezondheid kan verbeteren!
Het was een leerzaam en fijn bezoek!
Bedankt Tanja vriendelijke groet, mevrouw de Boer


 * Verkooppunt van: Vitakruid supplementen             
   en Alka "Zuur-base in balans" producten,


     Wil je graag supplementen bestellen? Dat kan!          Het gehele assortiment van Vitakruid kan ik verzorgen, stuur een mail met je bestelling en      
     adresgegevens naar: info@HB4You.eu of WhatsApp naar: 06-13271555, bellen mag natuurlijk ook!


     Levering voor Winkel en omstreken (+- 15 km) is gratis!

     Verzendkosten zijn €4,95 vanaf €50,- gratis verzending.
     Betaling is vooraf via: Factuur/ betaalverzoek of bij levering evt. mogelijk via pin betaling.


P.S Voor aanbiedingen!! enz. volg mij op:

Instagram (praktijk_hb4you)Facebook (Tanja Kort/ Natuurgeneeskundige Praktijk HB4You)      


 
 

  

             Gezonde groet,

                    Tanja Kort


           Healthy Balance for You